Visie

Visie

Wij werken steeds vanuit een holistische visie. Dit wil zeggen dat we de mens in zijn totaal functioneren bekijken en niet enkel gericht zijn op de symptomen of de ziekte. Op deze manier kunnen verschillende klachten in het lichaam aan elkaar gekoppeld worden in een oorzaak-gevolg redenering en kan er een behandeling aangeboden worden gericht op de oorzaken van de klachten.

De praktijk is gespecialiseerd in osteopathie, manuele therapie, roptrotherapie, nek- en rugklachten, musculoskeletale revalidatie en personal training.

Voor zowel acute als chronische wervelzuilproblematiek zijn wij de juiste referentie in de regio met meer dan 10 jaar ervaring. Wij wenden onze verschillende specialisaties aan om u zo goed mogelijk te helpen.

Ook voor algemene kinesitherapie of revalidatie na een operatie of na een ongeval zit u goed bij Praktijk Solomé.

Wij werken altijd op afspraak, afspraken kunnen telefonisch of online gemaakt worden. De vraag in onze praktijk is vaak groter dan het aanbod. Om u een afspraak te garanderen worden vaak anderen geweigerd. Daarom worden afspraken die niet 24 uur op voorhand geannuleerd werden aangerekend.

Voor alle verstrekte behandelingen in de praktijk is een terugbetaling voorzien door de mutualiteiten. Het eigen aandeel (remgeld) wordt door sommige aanvullende verzekeringen of hospitalisatiepolissen terugbetaald.